book a room

Meetings

Organiseer uw evenement, congres of bijeenkomst in een cultuurrijke omgeving van vaderlandse geschiedenis. Voor uw kleinere bijeenkomsten kunt u bij Museumhotels Delft terecht. Voor uw grotere bijeenkomsten/congressen werken wij samen met een aantal partners in Delft.

Museumhotels Delft

Een locatie bepaalt voor een groot deel het karakter en de sfeer van uw evenement.

Bij Museumhotels Delft kunt u terecht voor uw kleine vergadering (tot 30 personen), bijeenkomst, lunch en of diner. Dit alles heeft plaats in een historische en intieme setting. Hierdoor krijgt uw bijeenkomst een bijzonder karakter. Onze vergaderzaal is voorzien van daglicht, WIFI en beamer.   

Indien u een grotere bijeenkomst organiseert, dan kunnen wij onze zeer gewaardeerde samenwerkingspartners benaderen. De combinatie van Museumhotels Delft en de bijzondere zalen van Museum het Prinsenhof en het Postkantoor bieden een inspirerende omgeving voor een zakelijke bijeenkomst, een presentatie of een zakelijk diner. Combineert u uw bijeenkomst met hotelkamers dan brengen wij geen handelingskosten in rekening.

Museum Prinsenhof Delft

Te gast bij Willem van Oranje. Een unieke, inspirerende locatie voor uw meetings en events.

In Museum Prinsenhof Delft, een uniek monumentaal gebouw en voormalig Hof van Willem van Oranje, beleeft de bezoeker de Nederlandse geschiedenis. Hier ontdekt men hoe Delfts Blauw kon uitgroeien tot een wereldwijd icoon en hoe Delft en Delftenaren met creativiteit, innovatie en een slimme handelsgeest hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van Nederland.

Het museum is centraal gelegen in de karakteristieke binnenstad nabij één van de mooiste grachten van Delft. In het museum bevinden zich vier stijlvolle ruimtes die uiterst geschikt zijn voor commerciële, culturele of maatschappelijke evenementen. Deze ruimtes zijn afzonderlijk te gebruiken of te combineren voor één evenement. De Van der Mandelezaal, met zijn overweldigende glazen dak is hiervan het middelpunt en is ideaal voor het ontvangen van grote gezelschappen. de Kamer van Charitate en de Waalse kerk zijn sfeervolle locaties voor kleinere bijeenkomsten, evenals de Museumkelder met zijn authentieke gewelven. In Museum Prinsenhof Delft kunt u terecht voor besloten lunches of diners, maar ook voor plenaire meetings, congressen of grote evenementen tot 400 personen.

Ontvang uw gasten in deze historische ruimtes, vergader onder toeziend oog van de Oude Kerk en laat u verrassen tijdens een exclusieve rondleiding door het museum. 

Het Postkantoor

Van 1890 tot 2005 heeft het postkantoor aan de Hippolytusbuurt gezeten. Wie kent deze plek niet? Je bracht er je pakketjes weg, regelde er bank zaken of haalde er concertkaartjes.

De Postkamer is een fijne lichte ruimte, helemaal in stijl ingericht net als het café- restaurant. Met gezellige zitjes, statafels en tafels om aan de lunchen of dineren. In de periode van het Postkantoor werd hier de post gesorteerd. Nu heeft deze Postkamer een tal van mogelijkheden. De ruimte is geschikt voor vergaderingen, privé diners, borrels, verjaardagen, het geven van workshops en andere zakelijke of privé gelegenheden.