book a room

Welkom in Best Western Museumhotels Delft

Al eeuwenlang kennen mensen Delft vanwege de Nederlandse cultuur en de geschiedenis. Al meer dan dertig jaar is ons hotel het symbool van gastvrijheid in een unieke historische omgeving. Best Western Museumhotels Delft is een sfeervol hotel in het centrum van Delft, ingericht met kunst en antiek.

Namens ons gehele team, is het een genoegen u welkom te heten in ons hotel.

Tot ziens in Delft!

Covid-19

Gezien de COVID-19 pandemie, moeten we de nodige maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat we een gezond hotelverblijf en werkomgeving bieden.

  • Wij vragen van u om vooraf in te checken via Runtriz,dit is onze online conciërge. Op deze website vindt u ook informatie over Delft en het hotel.
  • Bij check in zal onze receptie een triage uitvoeren waarbij de volgende vragen gesteld gaan worden: Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts of benauwdheidsklachten? Heeft u het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld? Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heeft u in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had? Bent u in quarantaine omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?
  • Bij iedereen die binnen komt (leveranciers, taxi chauffeurs, gasten en personeel) wordt de temperatuur opgemeten. Is de temperatuur hoger dan 38.0 graden dan moeten we de toegang weigeren.
  • Handdesinfectiemiddelen zijn aanwezig in ieder hotelgedeelte, het is dan ook verplicht om uw handen te desinfecteren iedere keer bij binnenkomst.
  • Het is niet mogelijk om contant te betalen, we accepteren alleen contactloze betalingen zoals Pin (Maestro, V-Pay) en creditcards (Mastercard, Visa, American Express)

Mocht u meer informatie willen over onze maatregelen, klik op deze link of neem contact op via de e-mail info@museumhotels.nl of telefoon +31 (0) 15 215 3070.

Kamers

 

Ons hotel heeft 66 kamers in drie monumentale gebouwen

De drie gebouwen hebben een eigen ontbijtzaal maar gemeenschappelijke gezellige bar die uitkijkt op de oudste gracht van Delft. De rijke geschiedenis en de originele kunstelementen verzekeren u van een speciale sfeer.

Eenpersoonskamer

Comfortabele eenpersoonskamer met o.a. bureau, zitje en een badkamer met bad of douche.

read more

Tweepersoonskamer

Comfortabele tweepersoonskamer met o.a. double of twin bed, bureau, zitje en een badkamer met bad of douche.

read more

Charme kamer

Ruime comfortabele tweepersoonskamer met o.a.twin of double bed, bureau, zitje en een badkamer met bad of douche.

read more

Deluxe kamer

Luxe kamer met o.a. twin of double bed, koffie en thee faciliteiten, zithoek en een badkamer met bad of douche. 

read more

Familie kamer

Comfortabele familiekamer met double of twin bed, koffie en thee faciliteiten en een badkamer met bad of douche. De extra slaapbank biedt gratis plaats aan maximaal 2 extra kinderen tot 12 jaar oud. 

read more

Suite

De suites beschikken over een aparte woonkamer met een tv en een slaapbank.

read more